Medewerkers van Parkwest

Projectleider/ Coördinatie Annekatrien Gielkens

Dansdocent Judith van Rheenen

Theaterdocent Anne Goedhart

Judith van Rheenen

Ik ben een enthousiaste docent met een groot hart voor mijn leerlingen. Ik geef al jaren lang les in Westerpark en doe dit met veel plezier. Negen jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, bij de opleiding Docent dans. Het jaar daarop haalde ik mijn master Europese studies aan de Universiteit van Amsterdam, maar mijn hart bleef bij het dansen.

Nu ben ik al jaren fulltime dansdocent, en wat ben ik daar blij mee. Dansen is mijn grootste passie en ik zie het als een voorrecht om mijn passie te mogen overbrengen. In een dansles kun je zoveel leren, op dans vlak maar ook op sociaal vlak, en van elkaar. Dat probeer ik als docent altijd te stimuleren. Door dansen kan je je gevoelens uiten, zonder woorden. Het kan je raken, en het kan je zo blij maken! Na elke les fiets ik met een grote glimlach naar huis.

Anne Goedhart

Ik heb de opleiding theaterdocent aan ArteZ, Hogeschool voor de Kunsten afgerond en heb inmiddels ruim 13 jaar ervaring als theaterdocent. Ik geef al heel wat jaren les in Westerpark en ik heb tientallen kleine voorstellingen gemaakt. Daarnaast heb ik een lesprogramma en eindexamenprogramma voor het vak drama ontwikkeld op twee middelbare scholen en run ik ruim 6 jaar mijn eigen theaterschool. Al jaren geef ik les voor Meervaart Jong en ik geef wekelijks dramalessen op basisscholen. Soms als regisseur en soms als docent, maar altijd met kinderen of jongeren.

Ik vind het geweldig om met kinderen te werken en samen met hen hun eigen verhalen en ideeën om te zetten in theater. Tijdens mijn lessen vind ik het belangrijk om een sfeer te creëren waarin elk kind zich open durft te stellen en de ruimte voelt zijn of haar gedachten en kijk op de dingen te delen. Het is die bijzondere visie van de kinderen die mij inspireert om theater te maken.

Bestuur

Andreas Fleischmann / voorzitter

Mirjam Terpstra / secretaris

Carlijne Pauwels / penningmeester